Forum sojuszu Kill Everybody
dziękuję Panowie za miłą dyskusję - na następnym spotkaniu będziemy przygotowani i żywiej pójdzie dyskusja. Proponuję wyznaczyć a potem z raz przypomnieć nowy termin narady z zaznaczeniem, że jest obowiązkowa - każdy z członków Sojuszu ten obowiązek winien czuć i być zdyscyplinowanym. Sojusz jest świetny - tylko jeszcze trochę nas zdyscyplinować Szefie.
A teraz do walki - zapraszam. Do usłyszenia na następnym spotkaniu.
pozdrawiam Wszystkich
ania
Widzę że załapałem się na sam koniec dyskusji z moimi przemyśleniami. Jestem takiego zdania, że takie przetrzymywanie surki przez jedna osobę nie będzie praktyczne ponieważ słabsi w zgodzie z regulaminem nic tam nie wyślą a silniejsi nic z niego nie dostaną jeżeli chodzi o pomoc to można każdemu silniejszemu graczowi przydzielić słabszego który jakąś ilość surki z wymogu sojusz będzie musiał wysłać swojemu protegowanemu ewentualnie jakies akcje militarne ktore w raz z nimi mógł by robić ja na przykład był bym zainteresowany organizacją prób moonowych na sprzyjających słabszym warunkach to jest widzo to tak np ja daje surke na flotę która on u mnie na planecie złomuje i ewentualnie mam księżyc jak nie on sobie zbiera surke i tu jego zysk. Stawiałbym też na cwiczenie ACSów(sam nie mam w tym żadnego doświadczenia wiec warto by przećwiczyć).
witam
jestem nowy w organizacji. widzę jakiś brak ruchu, ostatni post z 2008 05, jeżeli komunikujecie sie w inny sposób prośba o namiar, pozdro i czekam na info
PS nie działą mi na stronie opcja "Wiadomość do sojuszu" wyświetla info: Nie masz odpowiednich praw do oglądania tej strony... !
Nowy
Witam.
Rowniez jestem nowy i nie mam mozliwosci wysylania wiadomosci do sojuszu. Czy mozna cos z tym zrobic?